Haberler

Geleceğin projeleri sektörün liderleriyle buluşacak




Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından 18 Kasım’da düzenlenecek “Otomotiv Sektöründe Yeni Gelişen Teknolojiler Proje Pazarı”, yeni projeler ile sektörün lideri sanayicileri buluşturacak.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, YTÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından düzenlenen etkinlik için başvurular alınmaya başlandı. Online yapılacak başvurular 30 Ekim’e kadar kabul edilecek.

Yeni ve gelişen teknolojilerin Türkiye’de yaygınlaşmasını, otomotiv sektöründe Ar-Ge çalışmalarının hız kazanmasını ve katma değerinin arttırılmasının amaçlandığı 18 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinlikle, otomotiv sanayicileri, araştırmacıları ve akademisyenler bir araya gelecek.

Etkinlik boyunca otomotiv sektöründeki önde gelen sanayicilerin söz alacağı paneller yapılacak, başvuran bütün projeler, etkinlik alanında poster halinde sergilenecek.

Dereceye giren ilk 3 proje sahibi ise ödüllendirilecek.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye “http://www.yildizprojepazari.com” adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak: NTV

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu