Haberler

Ne olacak bu programın ismi?




Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May’in Amazon Prime’da yayınlamaya başlayacakları yeni programın adı uzun zamandır merak ediliyordu. Hatta söylentilerin büyük bir kısmı programın Top Gear’a gönderme olarak “Gear Knobs” (vites topuzları) olacağı yönündeydi.

Anlaşılan bu söylentiler o kadar çok büyümüş ki geçtiğimiz günlerde Jeremy Clarkson bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Clarkson, Twitter üzerinden programın Gear Knobs olmayacağını belirtti.

Şu anlık kesin olan iki şey var:

1- Programın adı Gear Knobs olmayacak.

2- Programın adı Top Gear da olmayacak.

Bilindiği üzere BBC tarafından Top Gear’ın başına Chris Evans getirildi ve Evans programı farklı bir konseptle tek başına sunacağını açıklamıştı.

Uzun zamandır beklenen Clarkson, Hammond ve May’in yeni programının ilk görseli birkaç gün önce yine Jeremy Clarkson tarafından Twitter’da paylaşıldı. LaFerrari, P1 ve 918’in etrafında toplanan bütün çekim ekibi ve sunucular, hayranları büyük bir beklenti içine soktular. Yeni programın Mayıs 2016’dan önce ekranlarda olması bekleniyor.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

4 Yorum

    1. Stig bbc de kalabilir büyük ihtimalle yada kalmayada bilir chris evans haberinde bir tweetinden bahsedilmişti, bekleyip göreceğiz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu