FeaturedHaberler

Yeni BMW 3 Serisi Ülkemiz için Tanıtıldı




13 Haziranakşamı gerçekleştirilen etkinlikle, BMW’nin en çok tercih edilen modeli Yeni BMW 3 Serisi, otomobil severlerle buluştu.

Davetliler BMW’nin yeni tasarım dilini kullandığı Yeni BMW 3 Serisi Sedan’ı tanıma fırsatı buldu. Geliştirilen sportif becerilerinden, modern ve estetik görünümüne ve sürücü destek sistemlerine kadar sahip olduğu emsalsiz yenilikleriyle öne çıkan Yeni BMW’nin gözdesi katılımcıların ilgi odağı oldu.

Yeni 3 Serisi ülkemizde ne zaman satışa çıkıyor?

Yedinci nesil Yeni 3, verimli motorları, yeni süspansiyon teknolojisi, rijitliği artırılan gövdesi ve geliştirilen şasi geometrisi ile standartları yeniden belirliyor. Dikkat çekici tasarımının yanı sıra teknolojik ve güvenlik donanımlarıyla da segmentinde pek çok ilki temsil eden Yeni BMW 3 Serisi’nde Fren Fonksiyonlu Ön Çarpışma Uyarısı ve Yaya Algılama sistemi ve Şerit Takip Uyarı Sistemi standart olarak sunuluyor. Yeni model, 170hp’lik benzinli BMW 320i modeli, lansmana özel tasarlanan First Edition Sport Line, First Edition Luxury Line ve First Edition M Sport olmak üzere üç temel tasarım ve First Edition’a özel donanım ve fiyat seçenekleriyle satışa sunulacak. Borusan Otomotiv, Ağustos ayından itibaren Türkiye’de yollarla buluşacak olan yeni model  için, ön siparişleri Haziran ayında toplamaya başlayacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu