Haberler

Kaspersky Lab ve Scuderia Ferrari sponsorluğu uzatıyor




Dünyanın en hızlı büyüyen siber güvenlik şirketlerinden biri olan Kaspersky Lab, Scuderia Ferrari Formula One yarış ekibiyle olan sponsorluk sözleşmesini uzatıyor. Yeni beş yıllık sözleşme 2017 yılından 2021 yılına kadar geçerli olacak.
Kaspersky Lab Başkanı ve CEO’su Eugene Kaspersky konuyla ilgili şu yorumda bulundu:“Bu, bizim için büyük ve önemli bir gün ve Scuderia Ferrari’yle olan ortaklığımızı uzatmaktan mutluluk duyuyorum. Farklı endüstrilerde çalışmamıza rağmen, ortak değerleri paylaşıyoruz ve her iki şirket de yaptıkları şeyin en iyisini ortaya koymaya gönülden bağlı. Daha fazla heyecan ve zaferi dört gözle bekliyorum!”

İki şirket arasında 2010 yılında başlayan ortaklık, yıldan yıla büyümeye devam etti. Scuderia Ferrari Formula One ekibinin sponsorluğuyla Kaspersky Lab, Ferrari’nin yardımıyla Kaspersky Motorsport‘u geliştirdi. Kaspersky Motorsport, Kaspersky Lab’ın bu alana ilişkin bütün etkinliklerini içeriyor: motor sporları şampiyonluklarına girmek ve yetenekli genç sürücüleri desteklemekten araba güvenliği vizyonunu uygulamaya kadar.

2013 yılından bu yana, eksiksiz son teknoloji ürünü BT güvenlik önlemleri sunmak için Ferrari, Kaspersky Lab’ı seçiyor. Bu teknik işbirliği, iki şirket arasındaki ilişki için yeni bir dönüm noktası oluşturuyor. İkonik Maranello fabrika kompleksinden damalı bayrağına kadar Ferrari’nin BT sistemleri, Kaspersky Lab’ın Ferrari için özel olarak üretilen güvenlik çözümleriyle korunuyor.

Sponsorluğun yenilenmesi konusunda yorum yapan Kaspersky Lab Avrupa Yönetim Müdürü Alexander Moiseev şunları söyledi: “Farklı endüstrilerde çalışmamıza rağmen, Scuderia Ferrari ile pek çok ortak noktamızın olduğunu görmek zor değil. Her iki şirket de teknoloji liderliğine ve yeniliğe öncelik veriyor ve işleri konusunda çok tutkulu. Kaspersky Lab bünyesinde bizler, kendini geliştirmekten asla vazgeçmeyen, ilham verici bir iş ortağımız olduğu için büyük gurur duyuyoruz.”

kaspersky-ferrari-anlaşma-2

Sponsorluk hakkındaKaspersky Lab, Scuderia Ferrari ile ilk olarak 2010 yılında iş ortaklığı yaptı ve bu ortaklık giderek büyümeye devam etti. 2012 Formula One sezonundan beri, Kaspersky Lab logosu araçların burun konileri ve yan tarafları ile sürücülerinin tulumları, kaskları ve ekip üniformalarında yer alıyor. Kaspersky Lab’ın Ferrari ile ortaklığı hakkında daha fazla bilgi için:www.kasperskymotorsport.com.

Kaspersky Motorsport Hakkında

2015 yılında kurulan Kaspersky Motorsport’un temel odak noktası, şirketin kendi araç güvenliği vizyonunu uygulamak, sporun gelişmesine katkıda bulunmak ve Blancpain Endurance Serisi gibi motor sporları şampiyonluklarında adını duyurmaktır. Kaspersky Lab 2012 yılından beri genç Ferrari Academy sürücüsü Antonio Fuoco’yu destekliyor ve bu yıl Fuoco’nun ilk üçe birkaç kez girmeyi garantilediği GP3 serisinden mezun olduğunu gördü. Kaspersky Motorsport hakkında daha fazla bilgi içinwww.kasperskymotorsport.com.

Kaspersky Lab Hakkında

Kaspersky Lab dünyanın en hızlı büyüyen siber güvenlik şirketlerinden biri ve en büyük özel siber güvenlik şirketidir. Şirket, uç nokta kullanıcıları için güvenlik çözümleri sunan dünyanın en büyük dört tedarikçisi arasında yer almaktadır (IDC, 2014). 1997 yılından itibaren Kaspersky Lab siber güvenlik dalında bir yenilikçi olmuştur ve büyük kurumlar, KOBİ’ler ve tüketiciler için etkili dijital güvenlik çözümleri ve tehdit istihbaratı sunmaktadır. Kaspersky Lab şu anda dünya çapında neredeyse 200 ülkede ve bölgede faaliyet göstermekte ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcıya koruma sağlamakta olan uluslararası bir şirkettir. Daha fazla bilgi için: www.kaspersky.com.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu