Haberler

2016 Audi TT RS Nurburgring’de yakalandı




Audi’nin iki kapılı spor otomobil modeli TT RS’in 3. jenerasyonu, Almanya’nın Nurburgring pistinde test edilirken yakalandı.

Ring’de yakalanan yeni Audi TT RS’teki sert bakan ön hava girişleri, kaslı tamponları ve 4 kanallı egzoz sistemi araca saldırgan bir görüntü kazandırmış. Alçaltılmış spor süspansiyonlar ve büyüyen fren diskleri de yeni TT RS’in performanslı bir araç olacağının sinyallerini vermiş.

İddialara göre yalnızca çift kavramalı şanzıman ile piyasaya sürülecek olan Audi TT RS, bir Audi klasiği olan Quattro (Sürekli dört tekerden çekiş) sistemine sahip olacak. Kaputunun altında 5 silindirli 2.5 litrelik turbo motor yer alacak olan araç 400 HP (294 kW) güç üretecek. 0’dan 100’e sadece 4 saniyede çıkacak olan TT RS’in 280 km/s ile sınırlandırılacak maksimum süratinin, Audi’nin kullanıcılara sunacağı yüksek performans sunan Plus paket ile aşılabileceği ifade ediliyor.

2016 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak Audi TT RS’in başlangıç fiyatının 60.000€ dolaylarında olacağı tahmin ediliyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. adamlar kendi paralarına göre 60 bin liraya 400 bg’lik 0 araca sahip oluyor ne güzel 🙂

    1. 60.000 TL’den bile daha az. Çünkü bildiğim kadarıyla Almanya’da asgari ücret 1300 euro civarı:)

  2. Araç yeni yakalanmadı sana instagramda auditography sayfasını ziyaret etmeni öneririm 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu