Haberler

BMW 4 Serisi GranCoupe’ye yeni renkler




BMW 4 Serisi GranCoupe için yeni beş renk seçeneğinin heyecan verici olduğunu söylüyor.

Bavyeralı üretici BMW kişiselleştirme programının bir parçası olan yeni videosunu yayınladı.

4 Serisi GranCoupe üzerine çekilmiş bu video buna örnek. Yapımcılar karoser üzerindeki renklerin istenildiği gibi alınabileceği vurgusunu yapmışlar. Videoda gösterilen Dondurulmuş Bronz metalik, Santorini Mavisi, Dakar Sarısı, İpek Mor metalik ve İngiliz Yarış Yeşili renkleri BMW Individual kapsamında öneriliyor.

Eğer bunlar sizin için yeterli değilse, BMW’nin arzusunu yansıtan “ideal bir ortam yaratmak” için bir BMW bayisine giderek Individual üretim programına dahil olabilirsiniz. Bu program, müşterilerin kendi araçlarını iç ve dış dizayn öğelerini belirleyerek sipariş etmelerini sağlıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=BnYrDxU_wp4

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Dondurulmuş Bronz metalik bu fuarda bir tane 5 20i vardı onun rengi mi acaba? Çok güzel bir renkti kesinlikle düşünürüm eğer alacak olsaydım.

  2. Bu kadar güzel renkler varken bizim millet showroom’a gidip buzdolabı beyazı var mı diye sorar eminim

  3. Ötv’lerın rengı hep kırmızı ama:)) sankı alamayışımızın ya da almayışımızın nedeni ıstedıgımız rengın olmamasıymış gibi, nedense herkeste bi sevınç bır heyecan!!?

  4. arkadaslar herkes beyaz alir tabii o renklerin vergilerle birlikte fiyatini biliyor musunuz ???

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu