Haberler

İntercity İstanbul Park’tan basın açıklaması!




Son zamanlarda sosyal medyadan takip ettiğimiz Intercity İstanbul Park’ın motosiklet yarışlarına ücreti sebebiyle kapalı olması konusu ve akabinde TMF tarafından yapılan açıklamalar tamamen gerçeğe aykırıdır.

Tesisimiz, TMF’nin iddia ettiği gibi oto pazarı olarak kullanılmamaktadır. Tesisimizin sadece yaklaşık %2’lik bir kısmında Türkiye’nin en büyük ve modern oto pazarı kurulmuştur. Intercity İstanbul Park’ta; birçok ulusal ve uluslararası motor sporları organizasyonları, sporcu yetiştireceğimiz yeni projeler, otomobil ve motosiklet sürücülerin güvenli bir şekilde sürüş yapabilecekleri pist günleri etkinlikleri de halen faaliyet göstermektedir.

Biz, tesisimiz Intercity İstanbul Park’ın Türkiye Motosiklet Şampiyonası 2016 sezonu için ücretsiz olarak kullandırılması hususunu ilgili kişiler ile yapılan görüşmelerde belirtmiştik. Buna rağmen TMF yönetimi son birkaç haftadır gerçeklerden uzak, sorumsuz açıklamalar yapmakta ve bizi karalamaya çalışmaktadır. Yapılan bu gerçeğe aykırı beyanlar ile mevcut TMF yönetiminin motosiklet sporunun gelişmesi yönünde bir engel olduğu görüşümüz pekişmiştir.

Bu vesile ile tüm kamuoyunun huzurunda tekraren bildirir ve teyit ederiz ki, birlikte çalışma imkânımız bulunmayan mevcut TMF başkanı ve yönetimi değiştiğinde Türkiye Motosiklet Şampiyonası 2016 sezonu yarışları, kira bedeli alınmaksızın ücretsiz olarak Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleştirilecektir.

Kamuoyunun dikkatine saygıyla sunarız.

İntercity İstanbulPark’ın kendi Tumblr hesabı üzerinden yayınladığı bu yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. 2012 den bu yana kamyon yarışı ve rally cross dışında organizasyon görmedi istanbul park.pist günleri ile intercity nin ticari faaliyetleri ve keyfi(pistte snowboard, start düzlüğünde spor yat çekme) dışında bir olayını hatırlamıyoruz.tmf nin açıklaması pist yarışlarını takip eden kitle için, koca piste bunca zaman neden moto gp, lemans, dtm veya wtcc gibi organizasyonlar gelmediğinin küçük bir izahı gibi gelmekte.

  2. “…birlikte çalışma imkânımız bulunmayan mevcut TMF başkanı ve yönetimi değiştiğinde Türkiye Motosiklet Şampiyonası 2016 sezonu yarışları, kira bedeli alınmaksızın ücretsiz olarak Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleştirilecektir.”

    Konuş enişte, konuşşşşş. Bir şeyler değişmedikçe bize her türlü aktvite yasak, konuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu