Haberler

Yeni Renault Fluence ağır kamuflajlı görüntülendi




Yeni Renault Fluence, Fransa’da test edilirken yakalandı. 2010’dan beri mevcut kasayla satışta olan araç tamamen yenileniyor.

Renault’un Megane Sedan modeli yerine ürettiği Fluence, muhtemelen isim değiştirmeden devam edecek. Çekilen resimlere göre yeni Renault Fluence’ın tasarım dili, yeni Megane ile Talisman modellerinin harmanlaşmış haline sahip olacak. Ön yüzünde Megane’a benzer G şeklindeki farların yer aldığı araç, Renault’un yeni modellerinde yer alan panjur ile eskisinden daha heybetli görünüyor. Yan profilde Talisman ile benzer çizgilere sahip olan Fluence’in arka yüzünde ağır kamuflajdan dolayı herhangi bir detay görülemiyor.

Muhtemelen yeni Megane’a dayalı bir platformda üretilecek yeni Fluence’in 2016 yılında tanıtılması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Eğer gerçekten bir şeye benzemişse, filo arabası kullananların havasından hiç geçilmez artık.

  2. Bende 2012 si var mevzu dış görünüşken söylüyeyim araba düşürtülüp bir iki ufak tefek dokunuşlarla yakışıklılık kazandı fakat şu içi boş şişik çamurluklar beni kahrediyordu neyse bu araçta şişik kaporta yok gibi gibi.

  3. Şahsen ben ilk kasasını seviyorum yani makyajsız olanı,makyajlı daha yakışıklı ancak duyduğuma göre makyajsız dynamique ve privilege şimdikilerden daha kaliteliymiş. Yenisinin kalitesini ben beğenmiyorum yani araba piyasadaki son çırpınışlarını yaşıyo gibi.

  4. yan arkadan camdan çekilmiş fotoğraf Megane II yi hatırlattı belkide Renault Megan sedanı üretimden kaldırıp yerine Fluenceyi koymaktan pişmanlık duymuştur.
    Bende önceden Megan II sedan vardı 2006 model şu an 2015 model Fluence var.

  5. Bir satış temsilcisinden duyduğum kadarıyla Fluence kalkacak, tekrar Megane Sedan olarak gelecekmiş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu