Haberler

Karabük’te offroad heyecanı




Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların, parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele ettiği trial branşında heyecan bu kez Karabük’te devam ediyor…

2015 Türkiye Trial Şampiyonası 5. ayak yarışları 14-15 Kasım tarihlerinde, son yıllarda başarılı offroad etkinliklerine ev sahipliği yapan Karabük’te gerçekleştirilecek. Kısa adı KARDOFF olan Karabük Offroad Kulübü tarafından düzenlenecek olan organizasyonda 40 sporcu ve 20 arazi aracından oluşan 10 takım mücadele edecek.

Safranbolu Kastamonu Kavşağı KYK yurdu inşaatı arkasında özel hazırlanan parkurda koşulacak olan yarışın 14 Kasım Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve ilk gün 17.00’ye kadar devam edecek. Takımların birbirleri ile renkli mücadelesinde ikinci gün ise 15 Kasım Pazar saat 10.00’da başlayarak 17.30’da tamamlanacak ve 18.30’daki ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: TOSFED

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu