FeaturedHaberler

Makyajlı SL’ler fuarı beklemedi!




Çoğumuzun bildiği üzre, yarın 2015 Los Angeles Auto Show başlayacak. Mercedes-Benz’in detaylı bir makyaj operasyonundan geçirdiği SL modellerinin de dünya prömiyerliğini yapacak olan fuara bir gün kala, makyajlı SL’ler yine Mercedes tarafından yayınlanan bir videoyla gözler önüne serildi.

Önümüzdeki birkaç saat içerisinde bir basın açıklaması da beklenirken, yayınlanan videolara ek olarak, medyada yer alan yüksek çözünürlüklü fotoğraflar model üzerinde gerçekleştirilen her revizyonu noktası, virgülüne kadar gözler önüne sermiş.

Mercedes-Benz’in de yakın geçmişte yaptığı açıklamalara göre, makyajlı SL halen Mercedes’in kozmetik anlamda en güzel aracı değil. Fakat yapılan makyaj operasyonunun, kozmetik olarak herkes tarafından kabul bulan AMG GT modelinden esintileri, yeni SL’e yansıttıkları da açıklama da yer alan bir diğer madde.

Özellikle aracın ön yüzünde kendini belli eden esintiler, aracın AMG paketle beraber satın alındığında tamponlara da taşınırken, modelin stopları da AMG GT’de yer alan LED teknolojisi kullanılarak revize edilmiş.

İç kısma geçildiğinde revizyonun dışa nazaran daha az olduğunu fakat en can alıcı yerlerdeki yeniliklerin gözümüze çarptığını belirtmeliyiz. Yeni nesil güvenlik ve sürüş destek sistemlerine modelde yer verdiğine emin gözüyle bakılan SL, bunlara ek olarak COMMAND adı verilen daha büyük bir bilgi & eğlence sistemiyle birlikte geliyor.

Aynı zamanda son zamanların alışılan oyuncağı mod seçimini de bünyesinde bulunduran modelde, mod seçenekleri olarak ”İndividual, Comfort, Sport, Sport+,Race” bulunuyor.

Mercedes’in, en son yaptığı açıklamada bulunan ”daha güçlü motorlar ve 9 ileri otomatik şanzıman” maddesine ek olarak, Aktif Şasi Kontrolü’nü de kullanıcılarına opsiyonel olarak sunması bekleniyor.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu