Haberler

800 beygirlik Corvette fena patladı




Otoyolda yarışan ağır modifiyeli Corvette’lerden biri 240 km/h ile giderken düz yolda hakimiyetini kaybedip bariyerlere patladı.

Amerika’da gerçekleşen olayda, 800 beygirlik Procharged C6 Grand Sport ile 750 beygirlik Vortech C6 Z06 arasındaki kötü sonla biten Roll yarışının kamera görüntülerini kazazede aracın yolcusu kaydetti.

Kazadan tam 30 saniye sonra araba neredeyse tamamen yanmıştı ama çok şükür ki sürücü ve yolcu araçta bulunan özel seri koltuklar ve güvenlik barları sayesinde ciddi yaralar almadan kurtuldular.

Bu videodan çıkarılması gereken ders asla trafiğe açık yollarda yasal hız limitlerinin aşılmaması ve diğer sürücüleri tehlikeye atacak hareketlerden kaçınılmasıdır. Umarız kazadan ucuz kurtulan bu ikili artık sadece trafiğe kapalı yollarda ve pistlerde gazlarlar.

Mehmet Dağ

Toros Üniversitesi'nde İngilizce işletme okuyan bir otomobil ve motosiklet tutkunuyum. 2 yıl önce tanışmış olduğum otopark ailesine , şuan hizmet etmek benim için ayrı bir zevk.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Araç zıplayınca dağılmış. Roll olduğu için kanımca bozukluğu görmelerine rağmen dip gaz gidiyorlar, gazı yumuşatsaydı dağılmayabilirdi. Ya da o hızla çok ani bir bilek hareketiyle toparlayabilirdi belki.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu