Haberler

Mitsubishi Space Star makyajlandı




Mitsubishi, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda makyajlı Space Star modelini tanıttı.

Mitsubishi’nin A+ segmentindeki temsilcisi Space Star, kapsamlı bir makyaj geçirdi. Uzakdoğu’da Mirage adıyla üretilen aracın ön yüzünde bulunan yeni ızgara, tampon ve farlar dikkat çekiyor. Arka kısmında somut bir değişikliğin yaşanmadığı Space Star’da esas değişiklik iç mekanda gerçekleşmiş.

İç mekanda yeni bir direksiyon simidi, yeni göstergeler, standart start-stop ve anahtarsız giriş sistemi, malzeme kalitesi arttırılmış döşemelerin yanında yeni bir dokunmatik eğlence sistemi de gelecek. Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunacak olan bu eğlence sisteminde 300 Watt’lık Rockford-Fosgate ses sistemi bulunacak.

Mitsubishi Space Star’ın kaputunun altında ise eski nesilde yer alan 1.2 litrelik 3 silindirli benzinli bir motor yer alacak. Space Star’ın kullandığı platformda üretilen Attrage modelinde de kullanılan 78 beygir güç sağlayan bu motor 100 Nm tork üretiyor.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu