Haberler

Porsche: Paul Walker’ın hatası




Amerikalı oyuncu Paul Walker 2013’ün Kasım ayında Porsche marka arabasıyla yaptığı kaza sonucu hayatını kaybetmişti.
paul-walker-fast-and-furious

Hızlı Öfkeli serisinin yıldızının kızı lüks spor otomobil markası Porsche’ye dava açmıştı. Buna karşılık şirket bir kez daha masumiyetinin doğru olduğunu, trajik kaza için sorumlu bir kimse varsa bunun da Paul Walker olduğunu söylüyor.

TMZ’e göre Porsche, Walker’ın 2005 Carrera GT kullanabilecek bilgi ve yeteneğe sahip olduğunu belirtirken, Alman oyuncunun kaza anında hız limitlerinin üstünde sürüş yaptığını dile getirdi. Paul Walker’ın yakın arkadaşlarından Roger Rodos, Paul Walker’ın arabalarını tamir ettiği bir garajı olduğunu, burada arabalarla vakit geçirerek aracı performans bakımından iyileştirmek için özelleştirmeler yaptığını da söylüyor.

Diğer yandan Walker’ın yasal temsilcisi Meadow; Carrera GT’lerin bazı güvenlik önlemleri açısından eksikleri bulunduğunu, bu üzücü kazanın kurbanını suçlayan Porsche’nin kendi sorumluluğunu saptırmaya çalıştığını iddia ediyor.

Paul Walker’ın kızı tarafından açılan davada sunulan dilekçede  “Aracın güvenlik konusunda eksikleri olduğu ve kaza sırasında sürücünün hayatını koruyacak yeterli önlemin bulunmadığı; aksi durumda Walker’ın hayatta kalabileceğini ileri sürüyor. Davanın devam edip etmeyeceği belirli değil ama Paul Walker hayranlarının davanın devamını isteyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Mehmet Önge

Gençliğinin baharında, Pamukkale Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünde okumaya çalışan bir kardeşinizim ben de. Çok değil yaklaşık 10 sene önce babamın aldığı 2000 Megane'la başladı araba tutkum. 2 yıl önce Youtube'da şans eseri And abinin videosuyla ailenin sanal üyesi oldum. Ailesinin gerçek üyesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu