Haberler

Bulgar modifiyecilerinin ustalığı: Toyota Hilux 6×6




2013 yılında, G63 6×6 ilk ortaya çıktığında Mercedes-AMG yeni bir moda başlattı sonrasında tanınan İngiliz firması olan Kahn Desing’ın Land Rover Defender bazlı kendi 6×6’sını tanıttı ve şimdi bir modifikasyon şirketi Toyota Hilux üzerinde çalışıyor.

Motor1′ e göre, Hilux 6×6 Bulgarlı off-road uzmanı Vromos tarafından geliştirildi. Bu ilk geliştirilen 6×6 Hilux değil fakat bir benzeri bir kaç yıl önce İzlanda’da modifikasyona uğradı.

Modifikasyonlar tır şasisinin bir uzantısı ve ek olarak diferansiyel içeriyor. Gövde yeni şasiye, süspansiyonlara ve jantlara  uygun olacak şekilde modifiye edildi. Lastiklerin hepsi off-road’a uygun olarak değiştirildi.

Hilux 6×6’nın içini konforlu yapmak için Vromos iç mekanı şekillendirmeye yardım amacıyla Overdrive adında bir diğer firmayla iş birliği yaptı. Yararcı standart Hilux kabin anlayışı yerine, çoğu yüzeyler ve koltuklar ya standart deri ya da alcantra deri ile döşenen premium havasında bir Hilux iç mekanı tasarlandı.

Videoda Vromos’un 6×6 Hilux’u için bazı modifikasyonları görebilirsiniz.

Ender ERTÜRK

92, İstanbul, halen İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi.Tam bir BMW tutkunu, VW Passat kullanıcısıyım..otomobillere hayranlığım küçük yaştan beri süre gelen bir vazgeçilmezimdir...otomobillere olan ilgimi OTOPARK sayesinde geliştirmeye çalışıyorum...

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Daha 1 aydır Bulgaristan dayım ve araba konusunda cidden çok farklı bi memleket 🙂 buraya gelmeden önce mx5 alırım diyordum ama insan bi garip oluyor her tarafta her çeşit modifiyeli modifiyesiz araç görmek mümkün garip memleket 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu