Haberler

Lincoln özüne dönmek istiyor!




Söylentilere göre Lincoln yıllardır yeni modeller konusunda karışıklılık içerisinde. Bunun yanında şirketin genel müdürü coupe ve spor araçları önemsemediklerini söyledi.

Automotive News’e konuşan Matt VanDyke Lincoln’ün özüne odaklanması gerektiğini söyledi. VanDyke bu sözlerinin ardından “üst sınıf coupe ve spor araçlar ilk hedefimiz değil” açıklamasında bulundu.

Bu açıklama markanın spor araç veya coupe çıkarmayacağı üzerinde merak uyandırsa da Lincoln’ün performanstan ödün vermeyeceği düşünülüyor. Henüz geçtiğimiz hafta şirket makyajlı MKZ’nin üzerinden kamuflajı kaldırdı. Bu model yeni 3.0 litre GTDI V6 motor ile sunuluyor ve bu motor 400 bhp güç, 541 Nm tork üretiyor.

Lincoln önümüzdeki yıl üç yeni model tanıtacak. Ocak ayında düzenlenecek olan Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ilk tanıtılacak model Continental olacak. Kalan diğer iki araç gizlilikle saklanıyor ama önceki raporlar şirketin yeni crossover modeli üzerinde çalıştığına işaret ediyor. Bu model yeniden canlandırılması planlanan Aviator olabilir. Söylentiler aracın Ford Explorer platformunda olacağı ve az satılan model MKT’nin yerine piyasaya sürüleceği yönünde.

Mert Aktaş

Çocukluğum Toyota'nın 110'luk atmosferikleriyle geçti. Bir gün bir Hellcat sahibi olacağım, en olmadı M135, burada yazılı kalsın.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. jaguar, skoda ve audi melezi araçlarıyla çok orjinal bir öze dönüş yaşayacakları kesin ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu