Haberler

Tesla Model S ile dünyanın en sessiz drifti




Bir arabanız varsa ve arkadan itişliyse ister istemez içinizde bir “Sinan Koç” beliriyor. Bu ister bir BMW olsun isterse bir Tesla hiç fark etmez. Aracınız arkadan itişliyse elektrikli de olsa o araç bir gün mutlaka drift yapacaktır.

Elon Musk önderliğindeki mühendislik ekibi tarafından üretilen dünyanın belkide en sansasyonel otomobili olan Tesla Model S, bu videoda dünyanın en sessiz driftini yapıyor diyebiliriz. Konumuz olan Tesla Model S’ten biraz bahsedecek olursak, P85+ model numarasına sahip 416 beygir ve 600 Nm tork üreten elektrikli motora sahip bir canavar.

Videomuzdan biraz bahsedecek olursak en hızlı ve elektrikli sedanlardan biri olan Tesla Model S deyimi yerindeyse yan yan gidiyor. Ve giderken çıkardığı ses(!) -tek ses- lastik yakma sesi. Kendi adıma konuşacak olursam bu sessizlikle bu gösteri beni tatmin etmedi. Çünkü bir otomobil tutkunu olarak bir devir kesici ve kendini yırtan motor sesi duymak istiyor insan. Sözü fazla uzatmadan huzurlarınızda Tesla Model S ve sessiz bale.

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

5 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu