FeaturedHaberler

Renault Talisman 2016 yılında Türkiye’de




TALISMAN’ın iç ve dış özelliklerinin Paris’te ardından Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gözler önüne serilmesinden sonra Renault, yeni modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Renault Talisman Fransa ve Belçika’da 2015 yılı sona ermeden pazara sunulacak. Talisman,Türkiye’de ise Şubat 2016’da satışa sunuluyor olacak.

Renault TALISMAN ve inovatif özellikler:

Sürücünün ruh haline uyum sağlayan Multi-Sense teknolojisi sayesinde eşsiz sürüş keyfi.. TALISMAN, eşsiz sürüş özellikleri, dinamik, çevik ve sıra dışı sürüş konforu yaşatan 4Control® dört tekerlekten manevra sistemini elektronik süspansiyon ile bir araya getiren tek D-segment otomobil.

Sürüş keyfine katkıda bulunan dizel motorların yakıt tüketimi 3.6 litre/100 km, CO2 emisyon düzeyi ise 95g/km

Konforlu, geniş kabin ve etkileyici çizgilerle birleşen 608dm3 (VDA) boyutundaki büyük bagaj

Cömert ön koltuklarda göz alıcı döşeme ve sınıfının en kapsamlı özellikleri bulunuyor (masaj, ısıtma, havalandırma)

Konfor arttıran teknolojiler: 8.7-inçlik ekranıyla dokunmatik ekranlı internet bağlantılı R-Link2; renkli Head Up Display teknolojisi ve eller serbest park sistemi

Talisman sadece göz alıcı tasarımı ile değil,eşsiz sürüş deneyimine katkıda bulunan inovasyonlar ile de dikkat çekiyor.

Türkiye’de Talisman Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 3 dizel motor seçeneği (1.5dCi 110bg-manuel&EDC / 1.6dCi 130bg-manuel&EDC / 1.6dCi 160bg EDC) ile pazara sunuluyor.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: “Talisman’ın dahil olduğu D segmenti Türkiye pazarında gelişim gösteriyor. Özellikle son 3 yılda büyüme kaydeden bu segmentte 2013 yılına kıyasla yüzde 30 büyüme gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl 64 bin 500 adetle kapatan D segmenti, şimdiden, Ekim sonu itibarıyla, geçen yılın satış adedini aşarak 68 bin 600 adede ulaşmış durumda. Amacımız Talisman ile pazarda en iddialı oyunculardan biri olmak ve podyumda yer almak. Renault Talisman’ın fiyatını ise satışa sunacağımız Şubat 2016’da açıklayacağız.” dedi.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. fiyat tahminlerini alalım.. dizel otomatik 1.6 130 luk, 120bintl’yi geçerse superb’e kayar millet..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu