FeaturedTestler

Arkası Yarın: Citroen C4 1.2 PureTech Exclusive




  • Motor: 1199 cc, 4 silindirli turbo benzinli
  • Güç: 130 hp @ 5500 d/d
  • Tork: 230 Nm @ 1750 d/d
  • Şanzıman: 6-ileri, tork konvertörlü otomatik
  • 0-100 km/s: 11,4 sn
  • Son hız: 199 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 8 litre/100 km
  • 0-50-100 km/s ses ölçümü: 44-58-64 dB
  • Ağırlık: 1240 kg
  • Bagaj hacmi: 380/408 litre
  • Fiyat: 87.200 TL

+ İzolasyon
+ Motor
+ Farlar

Fren pedalı
Direksiyon
Konfor

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

25 Yorum

  1. Test yine her zamanki gibi güzel olmuş. Elinize ağzınıza sağlık. Al yanak iyi çocuk gerçekten, kendisine de başarılar dilerim …

    Bu arada , artık sadece And’ın test videolarını zevkle izliyorum . Çekilen diğer videoları Otopark’ın kendi içinde tekrar değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü artık sadece And eskisi gibi… Yazdıklarım tamamen kendi fikrimdir, farklı düşünenlere saygı duyarım…

  2. Son zamanlarda izlediğim en güzel, en keyifli ve en doyurucu testlerden birisiydi. Bundaki etkenler bence
    1. İki kişi ile test edilmesi, And abinin yanlız test etmemesi.
    2. Gece çekim yapılmış olması
    3. Son olarak ve en önemlisi, testin mecburiyet değilde isteyerek ve keyfle yapılmış olması.
    Teşekürler otopark ailesi 🙂

  3. testler akşam mı olacak ve iki kişi mi olacak? Profesyonelliğe ne zaman adım atıcaz? Bunu niye diyorum testler bayadır tek kişi ve sabah oluyordu bi anda akşama döndü profesyonellikten kastım programın ve kişilerin sabitlenmesi. Mesela pov ,test, kadın gözü videolarının sırası her zaman değişiyor bilmiyorum ama bunların konuları da paylaştırılmalı. Testler ciddi olacak dediniz şimdi iki kişiye döndü ben şikayetçi değilim ama bu videoların bi sisteme dökülmesi lazım diye düşünüyorum.

  4. test muhteşem olmuş. alyanak reis tansiyonunu ölçtürdü mü hiç? bir sorun yoktur inşallah.

  5. tek başına yapılan testlerden sıkılmıştık iki kişide gayet güzel, renk katıyor, eski kalabalık testleri özledik. Panpalarla pov cekim yerine bu sekilde olsa keske =)

  6. test çok güzel ancak daha uzun olmasını bekliyoruz sonuçta otopark farkı ayrıntılı olması 🙂

  7. Son bölüm panpalar videosu haricinde benim en çok hoşuma giden bölümlerden oldu, fakat şanzımanı o kadar övmenize rağmen 3,5 yıldız vermenize şaşırdım. Yanlışlık mı oldu not girilirken acaba?

    1. Bence de şaka olmalı. Bunu diyeceğime inanmazdım ama B sınıfı Jazz bile bundan daha dolu özelliklere sahip

  8. İşçilikten hiç bahsedilmemiş. Ben bahsedeyim o zaman. Birleşim noktaları dar olmasına rağmen yerine tam oturtulmamış. Halen oynuyor birazcık bastırmayla. Kapılar sanki incecik kağıttan yapılmış gibi. Bundan nefret ediyorsunuz biliyorum ama kendi aracım Yaris’in kapıları bile daha tok geldi bana. Citroen C4 sadece sağlam görünüyor. Kapılarda garç gurç diye sesler bile duydum.

  9. lay lay lom bir test olmuş. marka fanatiği değilim ama, araç testi yapanlarda bir vw fanatikliği var yurdumun diğer insanları gibi. Aracın şanzımanını çok beğenip 3 yıldız vermek çok ilginç. Al yanaklı oğlanın parmağını bastırınca biraz giriyor dediği yer ölümüne yumuşak plastik ama söylemiyor. Çünkü o bir citroen konuşup geçelim havasında. Eğer bir golf test etseydi saatlerce ballandıra ballandıra anlatırdı, yıllarca değişmeyen görüntüsünü, sıkıcı hep aynı iç mekanını araç çok rafine çok rafine diyerek. Eğer siz araç test edenler hyundai, citroen, peugeot , opel, vs. gibi araçlara ön yargıyla yaklaşmaya devam ederseniz, bizler de piyasada ki araçlara hep 10 bin- 20 bin TL fazla ödemeye devam ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu