Haberler

Seger Korna, Automechanika Shanghai 2015’te




Korna tasarımı, üretimi ve satışında Türkiye lideri olan Seger Korna, 2-5 Aralık tarihlerinde düzenlenen Automechanika Shanghai 2015 Fuarı’na katılıyor. Dünya Otomotiv ve Yan Sanayi’nin buluşma noktası olan Automechanika Shanghai 2015’te, Seger Korna “Türkiye Milli Katılımı” altında standı ile yer alıyor.

Elektrikli ve havalı korna üretiminde bir dünya markası haline gelen Seger Korna, Dünya otomotiv endüstrisini bir araya getiren Automechanika Shanghai 2015 Fuarı’nda yer alıyor. Seger Korna, fuar boyunca hem mevcut ürünlerini, hem de yeni ürünlerinin tanıtımını yapacak.

Dünya’da önde gelen otomotiv markalarını bir araya getiren fuarda bu yıl 39 ülkeden katılımcı yer alırken, 100 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Hem üretimde hem de korna ticaretinde dünya çapında varlık gösteren yüzde 100 yerli sermayeli Seger Korna bugün ülkemizde ve dünyada önemli araç üreticileri ile yaptığı anlaşmalarla elektrikli ve havalı korna üretiminde bir marka haline geldi. Seger; Renault, Isuzu, Audi, Honda, Mercedes-Benz, Volkswagen, Tesla, Nissan, Ford, Dacia, ağır vasıta ve iş makinalarında BMC, Karsan, JCB, Iveco, Temsa, Otokar, DAF, traktör ve tarım makinalarında Hattat, Çukurova, Erkunt, Hidromek, Tümosan, Türk Traktör, Taral, Bozok Traktör, Hars Traktör, motorsiklet grubunda ise Indian Motorcyle, Bigdog, Victory, Polaris gibi dünya devlerinin kornalarını tedarik etmektedir. 2014 yılında yaklaşık iç ve dış piyasaya 11 milyon adet korna üretimi yapan Seger Korna, Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya’da dünyanın 60’tan fazla ülkesine satış yapıyor

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu