FeaturedHaberler

Volkswagen sloganını değiştiriyor




Volkswagen emisyon skandalından sonra aldığı radikal kararlara bir yenisini daha ekledi. Marka yıllardır kullandığı “Das Auto” sloganını değiştirme kararı aldı.

Volkswagen grup CEO’su Matthias Müller ve ekibi, eski patron Martin Winterkorn’un izlerini tamamen silmeye kararlı. Winterkorn’un oluşturduğu ve 2007’den beri kullanılan “Das Auto” sloganı bütün dünyada Volkswagen’in güvenilirliğini simgeliyordu. Eskiyi unutturmaya çalışan ve yepyeni bir sayfa açmaya niyetlenen Müller, markanın itibarını yeniden tesis etmek için bu sloganı emekli etmeye hazırlanıyor.

2000 kişilik global yönetim operasyonunun ortak olarak belirleyeceği yeni slogana kadar marka görsel olarak herhangi bir slogan kullanmayacak. Reklam ve afişlerinde sadece Volkswagen ifadesini kullanacak olan marka tüketiciye güven veren bir slogan bulup 2016’da yeni sloganı ile yola devam edecek.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Geçsinler bu işleri. Ülkemizde de dost drive diye bir şey çıkardılar. Sizi emisyondan bir güzel kazıkladık, arkadaşınızı getirin onu da kazıklayalım felsefesini taşıyan sahtekar bir marka benim için. Hırsıza ikinci bir şans vermiyorum ben hacılar kusura bakmayın. Üstelik bu emisyon işini “tüh ulen haberimiz yoktu” diyip de bir mühendisin üzerine atmaya cüret edene kadar şans vermiştim yine de kendilerine… Haber her ne kadar doğru ise artık bilemiyorum.

    Koca şirketin yaptığına bak, haberimiz yok, bir mühendis geliştirmiş. Bir kişinin işgüzarlığı yani? O mühendis de salak zaten. Standart mühendis maaşı ile sen böyle bir işe gir, üstelik maaşında bir değişiklik olmadan? Kendini riske at? Kor demiri çıplak elle tut gibi bir şey bu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu