Haberler

Yanlayan bir M3 ile Ragbi oynayabilir misiniz?




BMW M3’ün ulaştığı opsiyonellik göz önüne alınırsa araç için bir çok kullanım alanı bulmak mümkün. Ama acaba BMW ragbide nasıl?

M departmanının aracının çoğu insandan daha iyi olduğunu söylememek elde değil ki kanıtı da aşağıda. Videoda İngiltere’nin ragbi starlarından Kieran Brookes ve Tom Wood’u M3 ile küçük bir drift pas oyunu oynarken görebilirsiniz.

Oyunun kuralları gayet basit, arabalar pas veremediği ve insanlar da yanlayamadıkları (en azından tek başlarına) için işler biraz tersten yapılmak zorunda kalmış.

Kieran ve Tom’u ortasına alan BMW dört camı da açık şekilde etraflarında dönerken oyuncular camlardan içeri pas kaydetmeye çalışıyorlar. Ancak sakın bunu oyuncular arasında bir rekabet sanmayın, bu tamamen insan ve sürüş makinesi arasında.

Sanırsam M3’ün gelen topları yakalaması gerekiyordu ki görünüşe göre pek de iyi bir iş çıkarmamış, tabii kontrol edicek bir kural kitabımız olmadığından durum biraz havada kalıyor.

Neden böyle bir şey yapıldığına gelirsek onu açıklama işini Alman üreticeye bırakıyoruz. Açıklamalarına göre hazır İngiltere 6 ulus ragbi turnuvası çerçevesinde İskoçyayla oynamaya hazırlanırken, ragbi yıldızlarını 430 beygirlik bir BMW saf gücüyle baş etmeleri için meydan okumaya yönlendirmişler.

Not: Aslına bakacak olursak sorunun cevabı önemli de değil çünkü burda durup sizi videoya davet etmek istiyorum.

https://youtu.be/dph5wrscyjU

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu