Haberler

Buick’in Avista’sı Detroit’de gün yüzüne çıkıyor




Buick, Avista konseptinin dünya lansmanını  Detriot Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarın’da yaptı. Muhtemelen  gelecekte üretilecek olan model, bize Opel Monza’nın ince farları ve altıgen ızgarasını anımsatıyor. Modelde İlk olarak karbon fiber spoyler ve alt tampon ızgarası dikkat çekiyor.

Yan profilden baktığımızda ise kaslı çamurluklar, kısa arka çıkıntı ve 20 inçlik çift kollu jantlar kendini gösteriyor. Aracın içerisine göz attığımızda ise modern bir dizayn bizi karşılıyor. Gayet büyük bir dijital gösterge ekranı ve klima ile ses kontrollerini sağlayan ikinci bir ekran  göze çarpıyor. Araç aynı zamanda dört kişilik bir alan sunmakta.

Diğer özelliklerine baktığımızda ise ses yalıtımına sahip bir panaromik cam tavan, aromaterapi fonksiyonlu hava temizleyicileri öne çıkan özellikler arasında.

Her ne kadar şu anda detaylı teknik veriler pek mevcut değil ise de Buick’e göre 3.0 litrelik V6 400 beygirlik  turbo motor kullanılacak. 8 ileri otomatik vitese sahip olan model,  start-stop teknolojisini de barındırıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu