Haberler

Toyota C-HR üretim bandından çıktı




Toyota’nın yeni crossover’ı C-HR’ın üretim bandından çıkan ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda marka/model yazılarının ve amblemlerinin kapalı olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Oldukça sportif bir tasarıma sahip olan aracın akıcı çizgileri daha kaslı görünmesini sağlıyor. Arka tarafa doğru yükselen tasarım nedeniyle kapı camlarının küçük olması arka tarafta oturan yolcular için klostrofobik bir ortam yaratacak gibi duruyor. 5 kapılı olmasına rağmen coupe formunda tasarlanan aracın arka kapı açma kolunun konumu da farklı tasarımı ortaya koyuyor. Gövdenin üst tarafı ve alt tarafının farklı renklerde olması da aracın kişiselleştirilebileceğini gözler önüne seriyor.

Toyota’nın yeni crossover’ı Haziran ayında showroomlarda yerini alacak. Aracın testini de kısa sürede sizlere sunabilmeyi umuyoruz.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu aracın boşu değil ama dolusu çok yakışıklı ve albenili olacak gibi duruyor.

    1. 1.2 turbo, 1.6 dizel ve hibrit modelleri olacakmış. Belki 1.6 atmosferik de olur.

  2. Crossover’da genişlik ve ferahlık aranır.Toyota,dışarıdan bakıldığında c sütun tasarımıyla tam tersi bir adım atmış .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu