Haberler

Cadillac’ın yeni sedanı hakkında ipuçları




Cadillac baş mühendisi Dave Leone şirketin ATS çatısı altında yeni model üzerine çalışıldığını onayladı.

Road & Track’ın haberine göre Dave Leone yeni model hakkında çok bilgi vermese de ipuçları modelin arkadan çekişli olacağını ve segmentindeki Audi A3 ve Mercedes CLA modelleriyle rekabet edeceğini gösteriyor. Bütün rakipleri önden çekişli platformlarda üretilirken Cadillac modelinin arkadan çekişli olması rakipleriyle gireceği yarışta direnmesine yardımcı olacaktır.

Model hakkında çok az bilgiye sahip olunsa da temelinde Chevrolet Camaro gibi ATS ve CTS modellerinin altyapısıyla üretilmesi beklenmekte. Modelin Audi A3 ve Mercedes CLA modelleriyle rekabet edebilmesi için yaklaşık 30.000 dolar taban fiyatıyla satışa çıkması bekleniyor.

Motor seçenekleri hakkında her hangi bir bilgi yok fakat 4 silindirli bir motorun kullanılması beklenmekte. Ayrıca Audi S3 ve Mercedes AMG CLA 45 modelleriyle kafa kafaya yarışabilecek yüksek performanslı V serisinin üretileceği söylentiler arasında yer alıyor.

Modelin ne zaman tanıtılacağına dahil bir bilgi yok fakat Başkan Johan De Nysschen tarafından önceden onaylanan 9 yeni modelin yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu