Haberler

Ferrari, Top Design School Challenge kazananlarını açıkladı




Ferrari, 2016 okullar arası tasarım yarışması kazananlarını açıkladı.

Yarışmaya Fransa’daki ISD-Rubika’dan “Ferrari Manifesto” konsepti ile katılan 6 öğrenci, “Gran Premio Assoluto” ödülüne layık görüldü. Öğrenciler, jüriyi konseptin dış tasarımın yanı sıra, kapıların açılış şekliyle de etkilemeyi başarmış.

Sırada Almanya’dan “Ferrari FL” ile katılan Rus Roman Egorov var. Egorov, tamamen yenilenmiş kontroller ve iç mekânda kullanılan asil materyallerle jürinin ilgisini çekmeyi başarmış.

Son olarak da “Premio Speciale” ödülü, online oylama ile, Güney Kore’nin Hongik Üniversitesinden “Ferrari de Esfera” konsepti ile katılan 3 öğrenciye verildi.

3 konsept de, Ferrari’nin sürücü, tasarımcı ve ünlü koleksiyonerlerinden (Nicola Boari, Franco Cimatti, Aldo Colonnetti, Rodolfo Gaffino Rossi, Jay Kay, Flavio Manzoni, Nick Mason, Andrea Militello, Paolo Pininfarina, ve Formula 1 sürücüsü Sebastian Vettel) oluşan jüri tarafından,  Ferrari’nin 2040 yılı tasarım vizyonu ışığında seçildi.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. İlk videoda gözüme çarpan;arbanın hızlanmasının öndeki konsolu iterek gerçekleşmesi, bence tam tersi yani çekerek daha makul olabilir. Ayrıca önden görünüşü bana hitap etmese de diğer açılardan güzel görünüyor, bi de anacım o klima bele vurur hasta eder xD.
    O değilde kapak fotoğrafındaki araba tam rafa koyup izlemelik, arada ele alıp oynamalık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu