FeaturedHaberler

Efsane küllerinden doğuyor: Opel GT Concept




Opel, 1968-1973 yıllarında üretilen ve 100.000 adetten fazla satış rakamına ulaşan GT modelini yeniden diriltmek için kolları sıvadı. Alman marka efsane modelin 3.jenerasyonu ile ilgili bir tanıtım yayınladı.

3-13 Mart 2016’da gerçekleştirilecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak olan Opel GT Concept, markanın 2007’deki GT Roadster başarısızlığını silmek istiyor. Dün 2.tanıtımı Alman markanın Youtube kanalından yayınlanan araç çok belli olmasa da ön hatlarını kısmi bir şekilde ortaya koyuyor.

LED gündüz farları ve büyük tekerlekleriyle dikkat çeken Opel GT, agresif bir spor araç görüntüsü çiziyor. Ön çamurlukların altında ve çift egzoz çıkışının arasında yer alan GT logosu ise ince bir detay olarak yer alıyor. Opel’e göre yeni GT modeli markanın yenilikçi tasarımına bambaşka bir pencereden bakıyor.

3 Mart’ta dünya prömiyeri yapılacak olan GT Concept’in bir aksilik olmazsa 2017’de yollara çıkması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vT9j5aEZXqI

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu