Haberler

Trafik hayattır kamu spotu yarışması




Trafik Hayattır Kamu Spotu Yarışmasında başvurular 5 Şubat’ta sona eriyor.

Trafik Hayattır Platformu, üniversite öğrencilerini trafik güvenliğiyle ilgili düşünmeye ve üretmeye teşvik etmek amacıyla başlattığı ‘Kamu Spotu Yarışması’na katılım için geri sayım başladı.

Kasım ayında başlayan ve 5 Şubat’ta sona erecek başvurular neticesinde belirlenecek senaryo, Vizontele, G.O.R.A, Yahşi Batı, Aşk Tesadüfleri Sever gibi filmlerin ünlü yönetmeni Ömer Faruk Sorak tarafından, senaryo/film sahibiyle birlikte tekrar çekilecek. Yarışmada dereceye giren projelere ilgi çekici ödüller de verilecek.

Başvurular http:// ksy.trafikhayattir.com sitesinde devam ediyor

Doğuş Otomotiv’in kurumsal sosyal sorumluluk platformu Trafik Hayattır’ın, 2016 yılında TV’lerde gösterilecek kamu spotu için Kasım ayında başlattığı ‘Kamu Spotu Yarışması’nda başvurular için geri sayım başladı.

Son başvuru 5 Şubat’ta

Gençleri trafik güvenliği konusuna dahil etmek, trafik güvenliği konusunda çözüm üretmelerini sağlamak ve yaratıcılıklarını artırmak amacıyla hayata geçirilen ‘Trafik Hayattır Kamu Spotu Yarışması’nda başvurular 5 Şubat’ta sona eriyor. Yüzlerce projenin değerlendirileceği yarışmada yarı finale kalan 5 yarışmacı , ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak, Hürriyet Gazetesi Yazarı Elif Ergü, Yapımcı Oğuz Peri, Doğuş Otomotiv Kurumsal İletişim Direktörü Koray Bebekoğlu ve McCANN Kurumsal İletişim Direktörü Taygun Dömbekçioğlu’ndan oluşan jüriye projelerini sunma olanağı bulacak.

Senaryolar 3 farklı konuda olabilir

Yarışmaya katılanlar, projelerini ‘Aşırı Hız Yapma’, ‘Cep Telefonu Kullanma’ ve ‘Emniyet Kemeri Tak’ mesajlarından birini seçerek oluşturabiliyor. Senaryolarını, amatör çekimler, cep telefonu çekimleri veya animasyon gibi farklı yöntemlerle en fazla 45 saniyelik bir filmle anlatıp, Trafik Hayattır Kamu Spotu yarışmasına gönderen katılımcıların projeleri, her biri konusunda uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.

Birinci, Ömer Faruk Sorak’la birlikte filmini çekecek

Birinci olan senaryonun sahibi, Vizontele, G.O.R.A, Yahşi Batı, Aşk Tesadüfleri Sever gibi film ve birçok önemli projeyle tanınan ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak’la spotunu tekrar çekerek, ekranlara taşıyacak. Böylece birincilik ödülü sahibi, profesyonel bir film prodüksiyonuna katılma, konunun uzmanlarından fikir alma ve deneyimleme fırsatı da yakalayacak.

Yarışmanın birincisi MacBook Pro Notebook, ikincisi, Nikon D7100 18-105 VR KİT DSLR Fotoğraf Makinesi, üçüncüsü de Parrot Bebop Drone ile ödüllendirilecek.

Katılımcılar yarışma ile ilgili tüm bilgilere ve yarışma koşullarınawww.kys.trafikhayattir.com sitesinden ulaşabilecek.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu