Haberler

Kia Soul’da kampanya




KIA ailesinin en çok beğenilen modellerinden biri olan KIA Soul için şubat ayına özel bir kampanya başlatıldı. 2015 model bir KIA Soul’e sahip olmak isteyenler 30.000 TL’ye, 30 ay vadeli, %0,99 faizli kredi kampanyasından yararlanabilecek.

İkonik tasarımı ile otomobil dünyasında fark yaratan modeller arasında yer alan KIA Soul, Türkiye’deki hayran kitlesini her geçen gün büyütüyor. KIA Soul sahibi olmak isteyenler için şubat ayında geçerli olmak üzere yeni bir kampanya devreye alındı. 2015 model KIA tüm Soul’lerde 30.000 TL’ye 30 ay vadeli, %0,99 faizli kredi imkânı sunuluyor.

KIA ailesinin son fenomeni Soul, eski versiyonlara göre büyüyen ölçüleri, geniş iç hacmi, gelişmiş süspansiyon özelliği ile farklı bir sürüş deneyimi sunuyor. 1.6 litre CRDi dizel motor seçeneğine sahip olan KIA Soul, 7 ileri DCT şanzıman ile %20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

KIA Soul, kaçırılmayacak özel kredi kampanyasıyla KIA yetkili satıcılarında otomobil severleri bekliyor.

Gökmen Çolak

1 Ağustos 1995 Kartal doğumluyum. Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Arabalarla olan bağım küçük yaşlardan beri boş vakitlerimi Kartal Oto Sanayideki dükkanımızda geçirmeme dayanır. Bu nedenle çok küçük yaşlardan beri direksiyon başındayım. Ayrıca koyu bir motosiklet tutkunuyum. Araç olarak Honda S2000'in hayranlarındanımdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu