Haberler

Motosiklet montlarına özel kurutucu




Kullanmaktan ve izlemekten çoğumuzun büyük keyif aldığı motosikletler aynı zamanda bakımı ve sürmesi en zor olan araçlardan biri. Yola çıkmadan yapılması gereken ince ayarların ve sürerken giyilmesi gereken ekipmanların büyük önem taşıdığı bu ulaşım şeklinde sürücüleri en çok zorlayan olaylardan biri ise iklim şartları. Soğuk ve nemli havalardan sizin kuru kalmanızı sağlayan özel motosiklet montları yağmur yüzünden oldukça fazla bir şekilde ıslanabiliyor aynı montların yazlık versiyonları ise diğerlerine göre bir hayli ince olsa da sıcak havalarda terleme nedeni ile aşırı nemden dolayı bir süre sonra kullanılamaz hale gelebiliyor.

motosiklet mont kurutucu

İtalya merkezli CAPIT firması bu problemi aşmayı hedefleyerek motorcuların montlarını kurutmaları ve havalandırmaları için yeni bir ürün piyasaya sürdü. Daha önce kasklar için de bir havalandırma ünitesi tasarlayan firma bu sefer de motosikletçi dostlarımızı sevindirmiş gibi. ”Suit Dryer” adı verilen ürün deri, sentetik kumaş ve kot kumaşı gibi bir çok farklı materyalin kurutulmasında kullanılabiliyor. Plastik ve alüminyum alaşımın kullanıldığı kurutucu yaptıklarına ve yaşattığı rahatlığa göre çok da yüksek olmayan 210 €’luk bir fiyata satılıyor.

motosiklet mont ısıtıcı

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu