Haberler

Kaynaşlı’ya yeni tesis




TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı ve Başkan Vekili Eren Üçlertoprağı, Düzce’ye giderek Düzce Valisi Ali Fidan, Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ile bir araya geldi. Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Nevzat Aslan ile Düzce Offroad Kulübü Başkanı İsmail Aydın’ın da katıldıkları toplantıda, Düzce’de düzenlenecek olan ulusal rallikros, tırmanma, offroad ve trial yarışları ile ilgili konular görüşüldü.

duzce-otomobil-sporlari-merkezi-oluyor

Toplantının ardından Düzce Valiliği ve Kaynaşlı Kaymakamlığı tarafından Kaynaşlı Belediyesi katkılarıyla 60 dönüm arazi üzerine yapılacak olan rallikros tesisi ile ilgili keşif yapıldı. Bursa Orhangazi ve İzmir Menderes’in ardından, üçüncü kalıcı rallikros parkuru olacak olan tesiste, 2017’den itibaren uluslararası organizasyonlar yapılması için de girişimlerde bulunulacak.

Kaynak : TOSFED

 

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu