Haberler

McLaren MP4-31 resmen tanıtıldı




McLaren takımı 2016 yılında kullanacağı aracı MP4-31’i tanıttı. 2015 yılında zor bir dönemi geride bırakan şirket, 2016 yılı için yenilikçi olarak nitelendirdiği aracından umutlu. Mclaren, güç ünitesi kaynaklı yaşadığı kronik problemler nedeniyle markalar klasmanını dokuzuncu sırada bitirdi, takımın elde ettiği en iyi derecesi ise beşincilik oldu.

Fakat Mclaren, Honda motor da yapılan değişiklikler nedeniyle 2016 yılından umutlu.

Tanıtım zamanından önce resimleri internette sızdırılan MP4-31’in gecen yılki araçta kullanılan sıfır beden felsefesini içerdiği görülüyor.

Ron Dennis’in yeni araçları için açıklamaları şöyle; ”Yenilenen McLaren-Honda ortaklığının ikinci yılında hepimiz bir amaç uğruna birleştik. Bu amaç ortak hırslarımızı birleştirerek takımı, kazanmak için daha iyi geliştirmek olacaktır. Geleceğe yönelik bir tahmin yapmayacağız fakat şunu söyleyebilirim ki ekibimiz her bir üyesi bu proje üzerinde son bir kaç ayda çok özverili çalıştılar. Simülasyonda elde ettiğimiz verilere daha sonra kış testlerinde yaklaştık. Bu sonuç da bizi aracın gelişiminin iyi yönde olduğunu gösteriyor ve umutlandırıyor. Takımın çabalarından gurur duruyorum.”.

McLaren yeni aracını Jenson Button’ın eşliğinde Barselona’da test edecek.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. haber yapmak için haber koymayın buraya lütfen ! araç tanıtalı 4gün oldu onu geçtim kış testleri başladı formula 1 de aracı tanıtmadan testlere mi başlayacaklar..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu