Haberler

Citroen C4 Cactus Rip Curl Edition Cenevre için hazır




Citroen C4 Cactus Rip Curl Edition modelini tanıtmak için cenevre otomobil fuarını kullanabilir.

Rip Curl firması ile ortaklaşa geliştirilen özel modelde revize edilmiş gövde, beyaz aynalar ve tavan barları bulunmakta. Ayrıca ön tampon korumalığı, Rip Curl yazılı kapı içi detayları ve Good Year Vector 4 Seasons lastikler ile gelen 17 inç alaşım jantlar C4 Cactus ile gelen ekipmanlar arasında.

Citroen, C4 Cactus Rip Curl Edition için beş farklı renk seçeneği sunuyor. Renkler ise şöyle; Aden kırmızı, alüminyum gri, inci beyaz, obsidian siyah, olive kahverengi.

İç mekanda değişimler sınırlı olsa da Mica Grey kumaş koltuklar, Pulp Orange aksam ve Rip Curl paspaslar göze çarpan ekipmanlardan. Ziyaretçiler ayrıca araçta eğlence sistemi, otomatik klima kontrol sistemi, 6 hoparlörlü ses sistemi, Gps navigasyon ve panoramik cam tavan bulacaklar.

Kaputun altında iki farklı motor bizi bekliyor olacak. İkisi de manuel şanzıman ile desteklenen ünitelerden birincisi Puretech 110 S&S. Diğeri ise BlueHDI 100 olarak belirlenmiş.

Kullanıcılar hangi motoru tercih ederse etsin, standart olarak beş farklı moda sahip olacaklar. Bunlar ise şöyle; Standart mod, off-road modu, snow modu ve ESP-OFF modu.

Citroen C4 Cactus Rip Curl Edition’ın fiyatı belirlenmese de yılın ilk yarısı satılmaya başlanacağı biliniyor.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu