Haberler

BMW’de %0 faiz fırsatı




BMW 2 Serisi Active Tourer ve Gran Tourer otomobillerde Şubat sonuna kadar, %0 faiz oranı veya BMW Service Inclusive ve uzatılmış garanti paketleri ile BMW sahibi olabilirsiniz…

Kosifler Oto, BMW otomobillerde kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. 2015 model BMW 2 Serisi Active Tourer ve Gran Tourer otomobillerde 24 ay vadeye kadar % 0 faiz oranı uygulayan Kosifler Oto, bireysel kredilerde 70 bin TL, tüzel kredilerde ise 95 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor.

Müşterilerine ikinci alternatif olarak 3 yıl/60.000 km BMW Service Inclusive Bakım Paketi ve BMW Uzatılmış Garanti Paketi sunan Kosifler Oto, 2 yıllık sınırsız km üretici garantisini de 3 yıla uzatıyor.

Kampanya detayları için  Kosifler Oto Showroom’larına uğrayabilir veya web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gökhan Güldentekin

1986 Ankara doğumluyum 2004 yılında başladığım Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesini 2011 yılında tamamladım. Ardından Başkent Üniversitesinde yüksek lisans geldi. Şuanda uluslararası bir inşaat firmasında yönetici olarak çalışmaktayım. Eğitim sürecindeki rakamsal gecikmelerde açıkça ortaya koymaktadır ki otomobil tutkusu hayatımda her zaman ağır basmıştır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu