Haberler

Karşınızda makyajlı Giulietta




Alfa Romeo, Cenevre Otomobil Fuarı’na makyajlı Giulietta’yı da getirdi. Bu yılın ilerleyen zamanlarında satışa sunulması planlanan model, yeni bir ön tampona ve revize edilen bir ön ızgaraya sahip. Bunun yanında makyajlı Giulietta, yeniden tasarlanan jantlara ve Giulia’dakilere benzer armalarla donatılmış.

Alfa Romeo’nun Giulietta’ya uyguladığı makyaj küçük çaplı olduğundan, iç mekan neredeyse olduğu gibi korunmuş. Yeni trim ve döşeme seçenekleri ve Facebook/Twitter bağlantılı geliştirilmiş bir Uconnect sistemi, iç mekanda sunulan yenilikler arasında.

Kaputun altında ise aşağıdaki üniteler sunulacak:

1.4 TB benzinli – 120 HP/215 Nm
1.4 TB MultiAir – 150 HP/230 Nm
1.4 TB MultiaAir TCT – 170 HP/230 Nm
1.4 TB GPL – 120 HP/215 Nm
1.6 JTDM – 120 HP/280 Nm
2.0 JTDM – 150 HP ve 175 HP

Giulietta gamının en tepesinde yer alan Giulietta Veloce ise daha sportif tamponlar, yenilenen yan etekler ve özel ayna kapaklarıyla kendini standart Giulietta’lardan ayırıyor. Veloce’nin iç mekanı da deri/Alcantara kombinasyonlu koltuklar, altı düz direksiyon, karbon fiber görünümlü trim ve kırmızı dikişlerle göze çarpan bir tasarıma sahip.

Giulietta Veloce, gücünü 240 HP güç ve 300 Nm tork üreten 1.75 litrelik bir motordan alıyor. Bu motor ile birlikte Veloce, 0-100 hızlanmasını 6 saniyede tamamlarken 243 km/s hıza ulaşabiliyor.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu