Haberler

RS Q3 Performance, 367 HP ile Cenevre’de




Cenevre’de Audi’nin göz bebeği yeni Q2 olsa da, RS Q3 performance da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

RS performance ailesinin üçüncü üyesi olması planlanan model, kendini RS Q3’ten mat titanyum detaylar ve 20 inç mat titanyum boyalı jantlarla ayırıyor. Müşteriler modele özel Ascari mavisi renk seçeneğini de tercih edebiliyor.

RS Q3 performance, iç mekanını da standart modelden almış. Deri ve Alcantara karışımı koltuklar, altı düz multifonkisyonlu direksiyon simidi, mavi dikişler ve mavi karbon trimle otomobil, sürücüyü güzel bir tasarımla karşılıyor.

Otomobil, gücünü 367 HP ve 465 Nm tork değerlerine sahip 2.5 litrelik 5 silindirli motordan alıyor. 7 ileri S tronic şanzıman ve quattro dört tekerlekten çekiş sistemiyle gücünü yere ileten RS Q3 performance, 0-100 hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlarken maksimum 268 km/s hıza ulaşabiliyor.

Audi RS Q3 performance, 2016’nın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak ve Almanya’da 61.000 Euro’luk başlangıç fiyatına sahip olacak.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu