Haberler

Makyajlı Wraith kameralara yakalandı




Casus fotoğrafçılar, çok hafifçe kamufle edilmiş bir makyajlı Rolls Royce Wraith’i yakaladı. Test pilotu, otomobilin görüntülenmesinden rahatsız olmamış olacak ki yanındaki yolcuyla birlikte kameramanlara el sallayarak selam verdi.

Otomobile aşinalığı az olanlar, makyajlı Wraith’i kamuflaj olmasa normal bir Wraith sanabilir. Bunun sebebi ise makyaj operasyonunun tasarım anlamında Dawn cabrio modelinden esinlenen çok ufak yenilikler getirecek olması.

Makyajla birlikte LED ön farlar, LED gündüz farları ve ön tamponun tasarımında ufak değişiklikler yapılacak. Bu beyaz prototipin arka tarafında herhangi bir kamuflaj bulunmuyor ancak makyajlı modelin biraz farklı bir arka tampon ve LED arka far tasarımıyla piyasaya çıkması bekleniyor.

Yayınlanan fotoğraflar arasında iç mekandan herhangi bir kare olmasa da, 2017 model Wraith’te Dawn’da gördüğümüz 10.25 inçlik multimedya sistemiyle gelmesi ve bunun yanında ufak güncellemeler olması ihtimaline kesin gözüyle bakılıyor.

Uzun ve zarif kaputun altındaki 6.6 litrelik biturbo V12, büyük ihtimalle 624 HP güç ve 800 Nm tork üretmeye devam edecek. Wraith’in amacı Nürburgring rekorlarını avlamak olmasa da, 4.6 saniyelik 0-100 değeriyle 2440 kilogramlık ağırlığı göz önünde bulundurulduğunda yine de hızlı bir otomobil.

Rolls Royce’un makyajlı Wraith’i Ekim ayının başında Paris Otomobil Fuarı’nda göstermesi bekleniyor ancak fuar öncesinde online bir tanıtım yapılma ihtimali de mevcut. Güncel Wraith, daha genç bir müşteri kitlesine hitap etmek amacıyla Black Badge adlı bir versiyona da kavuştu.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu