Haberler

Abarth’dan yeni bir canavar; 595 OT




İtalya Touring Şampiyonası ve Abarth Selenia Tropy için özel tasarlanan bu araç, Abarth Racing Team tarafından rekabeti kızıştırmak amacıyla üretildi. Sahip olduğu yeni nesil 1.4 litre T-Jet motoru 190 beygire kadar güç üretebiliyor. Ve bu gücü ön tekerleklere 6 ileri manuel şanzıman iletiyor.

Yarış koltukları, takla kafesi, çekme kancası ve hafifletilmiş OZ yarış jantları ile bu ufak canavar tam bir yarışçı ruhuna sahip. Ayrıca daha fazlasını isteyen müşteriler için de, yarış egzoz sistemini içeren performans paketi de opsiyon olarak sunuluyor. Bu pakette ek olarak, 12 inç hava kanalcıklı ön fren diskleri de sunuluyor.

Siparişleri alınmaya şimdiden başlayan bu araç için, fiyatı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak firma, “Artık yarışmanın keyfi ve heyecanı erişilebilir olacak” diyerek, fiyatının uygun olacağı yönünde ipucu veriyor gibi. Ayrıca mevcut Abarth 500 Assetto Corse sahipleri için de, araçlarını 595 OT’e dönüştürme fırsatı da sunuluyor.

 

Furkan Turan

20 yaşında genç bir otomobil tutkunuyum. Beni yolda bırakmayan her otomobile saygı duyarım. Ama sevmem için çok daha fazlası gerekir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu