Haberler

Kuzu postuna bürünmüş kurt




Porsche’nin efsane serisi 911’in en güçlü modellerinden biri olan GT3 RS eskitilmiş üniformasıyla görüntülendi.

Özel bir şirket tarafından yapılan bu tasarımın çoğu kişi için otomobilin standart halinden daha çekici olduğu aşikar. Eskitilmiş haliyle, gücüyle ters orantılı bir görünüme bürünen otomobil, kuzu postuna bürünmüş bir kurt olarak betimlenebilir. Evrensel bir girişim olan ve İsveçli bir müşteri için yapılan bu eserin tasarımı Kaliforniya merkezli Skepple firmasına aitken, bu tasarımı arabaya yansıtan ise Stockholm merkezli WrapZone firması. Firmanın bir kaç farklı otomobil deneyimi de galeride mevcut.

Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere Zuffenhausen çıkışlı bu makine doğal olarak satış sonrası tasarımcılarının çıkarttığı en ürkütücü otomobil değil ancak muhteşem şirketlerin ortak noktada buluşmasına aracılık ettiği kesin. Bu otomobil fabrikadan düz beyaz bir araç olarak çıkmıştı ama standart yaşamı sadece birkaç ay sürdü ve şimdi bu halde. Belirtmek gerekir ki bu tasarım bir nevi geri dönüştürülebilir. Yani istenildiği zaman standart haline de getirilebiliyor.

Ekstra bir bilgi olarak; aracın tasarımını beğenen ve ilgilenenler için WrapZone‘un kendi sitesinde ve Instagram adresinde bu araç gibi değişik birçok tasarım mevcut.

 

 

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu