Haberler

Karsan 10’a yakın ürününü Tüyap’ta sergileyecek




Türk otomotiv sanayiinde 50 yılı geride bırakan Karsan, 21 – 24 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen 5. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda yer alacak. Karsan, “Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda Bursa fabrikasında üretimini gerçekleştirdiği en yenilikçi ürünlerini, Hall 2’de yer alan standında sergileyecek.karsan jest

Karsan, pazara sunduğu kendi markasına ait 6 metrelik, alçak tabanlı, engelli erişimine uygun minibüs modeli JEST ile birlikte aynı ailenin 8 metrelik diğer iki üyesi ATAK ve STAR’ı standında sergileyecek. Bu araçların yanı sıra 12m Citymood alçak tabanlı otobüsü ve iş ortağı Hyundai Motor Company ile yaptığı anlaşma kapsamında Nisan 2015’te üretimine başladığı Hyundai H350 marka araçlarını da standında ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Karsan sektörde edindiği yarım yüzyıllık tecrübe ile, pazara sunduğu geniş kapsamlı, sürdürülebilir, yenilikçi ve ekonomik ürünlerini “Geçmişimizle Gururluyuz. Geleceğimizi Kutluyoruz” temasıyla, 24 Mayıs tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 5. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda sergileyecek.

karsan star atak

Emre Girit

2000'li yılların başlarında, henüz çocukken E46 M3 ile başlayan otomobillere olan merakım, zamanla bir tutkuya dönüştü. Halen karakter sahibi otomobilleri yaşamayı ve yaşatmayı, otomobil kullanırken limitleri zorlamayı büyük bir keyifle devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu