Haberler

Top Gear, 29 Mayıs’ta ekranlarda




Top Gear, eski ekibin programdan ayrılmasıyla verdiği araya 29 Mayıs’ta noktayı koyuyor. Jeremy Clarkson, James May ve Richard Hammond’ın BBC’den ayrılıp Amazon Prime’da The Grand Tour adıyla yeni bir program yapacaklarını biliyoruz, bu yüzden Top Gear’ın bu sezonu alıştığımızdan biraz farklı olacak. Chris Evans, Chris Harris, Matt LeBlanc, Eddie Jordan, Sabine Schmitz ve Rory Reid’den oluşan yeni ekibin, programın eski büyüsünü koruyup koruyamayacağını da 29 Mayıs’ta göreceğiz.

BBC, detayları gizli tutuyor ancak sunucuların geçtiğimiz 8 ay içinde 9 farklı ülkeye gittiğini ve toplamda 12000 kilometre yol yaptıklarını belirtiyor. Yeni programda karşılaşacağımız maceralar arasında çölde Ariel Nomad, ABD’de bir jetle yarışan Dodge Viper ve Abu Dhabi’de tam gaz kullanılan bir Aston Martin Vulcan bulunuyor.

Bu otomobiller dışında Top Gear’ın yeni sezonunda Corvette Z06, Ford Mustang ve Ferrari 250GT TdF de bulunacak. Beklenen diğer otomobiller arasında ise Audi R8 V10 Plus ve Mercedes GLC ile Jaguar F-Pace’in başı çektiği bir grup lüks crossover da var.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Araçlar şunlar:
    Aston-Aston Martin Vulcan-Klasik bir şey,Eagle E Type olabilir-Ford Mustang-Corvette C7(z06 sanırım)-Dodge Viper ACR-McLAre 570,675LT,P1-Audi R8 V10 Plus-Reliant Robin-Ariel Nomad-Ferrari F12 tdf-Ken Block’un du galiba hoonigan mustang-yine bi klasik,aynı renkte ama e type’tan çok ferrari 250 gibi gözüküyor-MG roadster-Ariel Atom-BAC Mono-Radical’in bir modeli-Caterham 620R galiba-Lotus Exige V6-Morgan 3 wheeler-Zenos E10-bi de galiba Ginetta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu