Haberler

Raikkonen’e 5 sıra ceza




Kimi Raikkonen, Monaco Grand Prix antrenmanlarında değiştirdiği vites kutusu yüzünden yarışa 5 sıra geriden başlayacak.

Son antrenmanlarda takım arkadaşı Sebastian Vettel’den yaklaşık 1 saniye daha yavaş olan Fin pilot 3. antrenman turları sırasında vites kutusunda yaşadığı problem nedeniyle sıralama turları öncesi vites kutusunu değiştirmeye ihtiyaç duydu.

Güncel kurallara göre her bir şanzımanın en az 6 yarış boyunca dayanması gerekiyor.

Bu ceza, Vettel’in Rusya’da yediği vites kutusu cezasından sonra bu yıl Ferrari için benzer şekilde gerçekleşen 2. ceza oldu.

Red Bull Racing Takımı’ndan Daniel Ricciardo’nun pole pozisyonunda başlayacağı yarış bugün saat 15.00’de başlayacak.

Tarık Erbaş

Arabalara olan tutkum, pantolonlarımın dizleri yırtılana kadar, halı motiflerinde model arabalarımı sürmem ile başladı ve aynı tutku ile devam ediyor. 1998 doğumluyum, Vefa Lisesi'nde okuyorum. Otopark ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Başka bir siteden kopyala yapıştır yapıyorsunuz bari kaynak belirtin yaptığınız site de sıradan bir site değil, motorsporlarıyla ilgili dünyanın sayılı sitelerinden birinin Türkiye kolu, fotoğrafları bile direk ordan almışsınız.Madem özgün bir yazı yazamıyorsunuz, yazı yazma yeteneğiniz yok ya da yeteri kadar donanımlı değilsiniz bilgi sahibi değilsiniz, editörlük yapmayın 7 yaşındaki çocuk da kopyala yapıştır yapmayı biliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu