Haberler

Alfa Romeo ve Maserati’ye yeni CEO




Fiat Chyrsler Otomobilleri şirketinin başında bundan sonra Harald Wester yerine Reid Bigland’i göreceğiz. Wester bundan önce 2008 yılında Maserati’nin CEO’luğunu, 2010 yılında Alfa Romeo’nun CEO’luğunu yapmıştı ve bundan sonra FCA’nın baş teknoloji yetkilisi olacak.

FCA’nın CEO’su Sergio Marchionne, iki lüks şirketin sedanının geliştirilmesi adına bu geçisin son derece mantıklı olduğunu söyledi.

Sergio ayrıca yaptığı açıklamada Wester’e şirkete harcadığı emekler için teşekkür etti, onun başkanlığında çıkan Maserati Levante ve Alfa Romeo Guila’nın son derece başarılı sedanlar olduğunu ama değişimin şirket için daha iyi olacağını belirtti.

Bigland ayrıca Amerika Satış Departmanı Başkanı ve Kanada CEO’su olarak da kalacak. Bigland, 2006 yılında şirkette çalışmaya başlamış, Amerika ve Kanada’da birden çok pozisyonda kalıp bazılarını aynı anda yürütmüştü.

Bu değişiklik Alfa Romeo ve Maserati için önemli bir zamanda geldi çünkü Alfa’nın yeni Giulia’sı çıkacak ve yeni crossoverı tanıtılacaktı. Ayrıca Maserati’nin ilk SUV’u Levante yeni tanıtılmıştı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu