Haberler

Nissan Altın Pusula Ödülü’nü kazandı




Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin düzenlediği 15’inci Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödüllleri sahiplerini buldu. Nissan’ın Türkiye ayağını düzenlediği GT Academy, Uluslararası Proje Kategorisi’nde ödülün sahibi oldu.

İletişim sektörünün önde gelen ödülleri arasında yer alan Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri 15’inci kez sahipleriyle buluştu. Uluslararası Proje Kategorisi kazananı açıklandığında sahnede, gerçek bir yarış pilotu olma hayali kuran herkese bir şans tanıyan Nissan ekibi boy gösterdi.

18 yaşını doldurmuş ve ehliyet sahibi olan herkesin hayallerini gerçekleştirmek amacıyla yola çıkan GT Academy, Nissan için gerçek pistlerde yarışabilecek oyuncuları aradı. 2015 yılının Nisan ve Ağustos ayları arasında gerçekleştirilen projede online ve saha etkinliklerinde en iyi tur zamanını gerçekleştiren 10’ar yarışmacı Türkiye finallerine katıldılar. Farklı bölgelerinden gelen 20 finalistten en iyi altısı, İngiltere, Silverstone’daki yarış kampında Meksika, Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri ve Kuzey Afrika takımlarına karşı Türkiye takımını oluşturdu. Uluslararası Yarış Kampı’nda pist yarışları, fiziksel ve mental değerlendirmeler sonunda Avustralyalı Matthew Simmons, hem Nissan Sürücü Gelişim Programı’na katılmaya hem de Ocak 2016’da koşulan Dubai 24 Saat Yarışı’nda mücadele etmeye hak kazandı.

Furkan Turan

20 yaşında genç bir otomobil tutkunuyum. Beni yolda bırakmayan her otomobile saygı duyarım. Ama sevmem için çok daha fazlası gerekir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu