Featured

Fiat Egea HB satışa sunuldu




Birmot açıklamasına göre, Fiat Egea projesinin ikinci modeli olan Fiat Egea Hatchback, Birmot bayilerinde satışa sunuldu. 1.4 litre 95 HP benzinli, 1.4 litre T-jet 120 HP benzinli, 1.3 litre 95 HP ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleriyle piyasaya sürülen Fiat Egea Hatchback’lerin başlangıç fiyatı 53 bin 900 TL olarak belirlendi.

Fiat Egea Hatchback, sınıfının ilk ve tek ileri sürücü destek sistemlerine sahip otomobili olarak öne çıkıyor. Üstün teknolojik donanımlarla üretilen Egea Hatchback, 200 kilometre hıza kadar kaza riskini tespit ederek otomatik fren yapan Çarpışma Önleme Sistemi ve öndeki araç ile arasındaki mesafeyi koruyan “Adaptif Hız Sabitleme Sistemi” gibi üstün güvenlik teknolojilerini sınıfında ilk kez standart donanımlar olarak sunuyor.

Otomobil dinamik tasarımı ve segmentindeki en geniş iç hacmiyle de dikkati çekiyor. Fiat Egea Hatchback, 5 kişilik geniş yaşam alanı ve arka koltuk diz mesafesi ile sadece sürücüsü için değil, tüm yolcuları için konfor ve ferahlık vaat ediyor.

Uconnect multimedya sisteminin 7 inç boyutundaki HD tablet ekranında sunulan geri görüş kamerası sayesinde, tüm park manevraları kolay ve güvenle yapılabiliyor. Sahip olduğu 12 litrelik kabin içi saklama alanı ve kolay erişilebilen kumanda sistemi sayesinde konfor ve kullanışlılık bir arada yaşanıyor.

Emre Girit

2000'li yılların başlarında, henüz çocukken E46 M3 ile başlayan otomobillere olan merakım, zamanla bir tutkuya dönüştü. Halen karakter sahibi otomobilleri yaşamayı ve yaşatmayı, otomobil kullanırken limitleri zorlamayı büyük bir keyifle devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Bu araç HB formu ile SW formu arasında biryerde, klasik HB müşterisinin rağbet edeceği bir çizgide değil, dinamik görüntüsü yok, hımbıl duruyor. Bence daha çok “büyük bagaj” meraklısı Fluence müşterilerini çekecektir.

  2. yol şartlarındaki kazalar planlı çarpışma testlerindeki gibi olmuyor malesef. muhtemelen hızı da çokmuş kaza yapanın ama yine de insanı korkutuyor şüpheye düşürüyor. ekonomik araç ararken bir tanesini elemiş oldum sanki buradaki yorumla.

  3. Fiat markası asla kalitesiz değildir. Fiat işi bilmiyor, daha doğrusu Türkiye’de iş yapamıyor. TOFAŞ ve Koç grubuyla iş yapmaya devam ederlerse dahada adam olamayacak. Fiat’ın durumu malesef ülkemizde böyle. TOFAŞ ve Koç grubunda kaldığı sürece Fiat ülkemizde böyle gitmeye devam edecek. Fiat dedin mi herkes dalga geçer oysa Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Ferrari, Maserati, Jeep, Lancia, Yamaha, İveco’nun Fiat’a ait olduğunu bilmezler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu