Haberler

Forza Horizon 3 geliyor




Geçtiğimiz yıl oyuncuların yüzünü Forza Motosport 6 ile güldüren Microsoft, Xbox One ve Windows 10’a çıkacak Forza Horizon 3 ile şimdi de keşfedilmeye hazır, açık bir dünya sunuyor. Serinin son oyununda heyecan Avustralya’ya taşınıyor ve kıtanın geniş çölleri, oyunun off road yanının önceki oyunlara göre çok daha ağır basacağının bir habercisi gibi. Oyunun tanıtım videosunda bu heyecanı biraz olsun tadabiliyorsunuz.

350’den fazla otomobil sunan oyunda herkesin zevkine göre bir model bulabileceği kuşkusuz. Videoda yarış kamyonetleri, “buggy”ler, bir Ariel Nomad ve Lamborghini Centenario da görülebiliyor. Oyuncular, bu geniş otomobil yelpazesinin dışında önceki oyunlardan iki kat büyük devasa bir haritaya da sahip olacaklar. Horizon 3, oyunculara kendi yarış rotalarını ve kurallarını belirleyip bunları internet üzerinden paylaşma imkanı sunarak kendini uzun süre oynatacak gibi gözüküyor.

Forza Horizon 3’ün çıkmasına daha çok zaman olsa da şimdiden ön sipariş verebilirsiniz. Oyunun standart versiyonu 60 dolarlık fiyat etiketine sahip. 100 dolarlık Ultimate Edition ise oyunculara oyunu 23 Eylül’de açarak erkenden oynamalarını sağlayacak, özel otomobillere erişim sağlayacak ve ileride çıkacak otomobil paketleri de ücretsiz olarak sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=fTSUgXkfooA

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu