FeaturedHaberler

Ford’dan çok hızlı babalar günü kampanyası




Ford, bir baba ile oğlun tatlı mücadelesini konu alan Babalar Günü kampanyasıyla bizleri ralli tutkunu bir ailenin hikayesiyle buluşturuyor. Videonun kahramanları ise hayatını ralliye adamış usta pilot Serdar Bostancı ve yine kendisi gibi şampiyonluktan şampiyonluğa koşsa da babasının gözünde daima küçük kalacak oğlu Murat Bostancı!
Otomobil sporuyla 10 yaşlarında tanışan ve sayısız şampiyonluk kupası kucaklayan Serdar Bostancı, Castrol Ford Team Türkiye Direktörü olarak şu an genç yetenekleri keşfederken, babasının izinden giden Murat Bostancı ise Castrol Ford Team Türkiye’nin şampiyon pilotu olarak hızını her geçen gün artırıyor.
Türkiye’nin gelmiş geçmiş ilk baba-oğul şampiyon ikilisini Babalar Günü kampanyasında bir araya getiren Ford, bütün çekişmelere rağmen babalar ve oğulların dostluğunun bir ömür süreceğini anlatıyor.
Gelin, bu rekabetli ve eğlenceli Babalar Günü kutlamasını birlikte izleyelim.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. mustang baskadir ya, birde yeni modelde geri vitesi ile birinci vitesi yapabilselermis super olcakmis 🙂

  2. Harika bir reklam olmuş, çok başarılı. Yalnız Mustang’in 5.0 V8 haricinde ki motor versiyonunu kim niye alır veya niye satılır anlamadım 2.3 Ecoboost motor nedir arkadaş ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu