Haberler

Clio’ya gençlik dokunuşları




Renault kompakt modeli Clio’yu 2017 model yılı için yeniledi.

Fransız üreticinin yeni tasarım kimliğini taşıyan dördüncü nesil güncel Clio 2012 yılında tanıtılmıştı. Geçen 5 yılın ardından Clio için yenilenme zamanı geldi. 2017 model Clio ön kısmında yenilenmiş ön tampon, yeniden tasarlanmış ön ızgara ve yeni full LED Pure Vision ön farlar ile ufak bir tazeleme operasyonu geçirmiş. Full LED Pure Vision ön farların bazı modellerde standart olarak gelmesi bekleniyor. Yeni Clio’nun stopları da yenilenmeden nasibini almış ve C şeklinde led ile donatılmış. 2017 model Clio’da dört yeni gövde rengi ve yeni tasarım jantları seçilebilecek.

Motorlara bakıldığı zaman 1.5 litrelik aileden tanıdık dizel dCi motor 110 beygir güç üretiyor ve 6 ileri manuel şanzıman ile kombine ediliyor. Bunun yanında Clio TCe 120 versiyonu manuel şanzıman ile satın alınabiliyor ve Clio’nun motor şanzıman kombinasyon sayısı 11’e çıkıyor.

Müşteriler aynı zamanda yeni Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution ve yeni R&Go multimedya sistemleri arasında tercih yapabiliyor. Bose ses sistemi de opsiyon listesinde karşımıza çıkıyor.

Yenilenmiş Clio için yurtdışında ön siparişin bu yaz başlayacağı söylentiler arasında.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Deri koltuklar çok şık olmuş ama şu ön konsola bir kısmını yumuşak plastik ve birazcık kapı içlerine de kumaş malzeme falan da koysaydı iyi olurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu