Haberler

Chris Evans, Top Gear’dan ayrıldı




Haftalardır programa gelen kötü yorumların ve Matt LeBlanc’ın haberini de yaptığımız programdan ayrılma tehdidinden sonra Chris Evans, Top Gear’ın sunuculuğunu bırakacağını açıkladı. Twitter üzerinden bir açıklama yapan Evans, elinden gelenin en iyisini yaptığını ancak bazen bunun yeterli olmadığını söyledi.

Medyadan ve anketlerden görüldüğü kadarıyla Evans, Top Gear’ın izleyicilerinin büyük bir bölümüne göre programda en hoşlanılmayan isimdi. Bunun yanında gazetelere de yansıdığı kadarıyla Evans, ekibin geri kalanı tarafından sette birlikte çalışılması zor olarak görülüyordu.

Yaptığı açıklamada BBC Stüdyo Direktörü Mark Linsey, “Chris Top Gear’daki görevinden ayrılıyor. Kendisi programı başarıya ulaştırmak için elinden gelenin en iyisini yaptığını belirtti. Hala yapım ekibinde ve ekran önünde, programı başarıya ulaştırmak için doğru kişilerin olduğuna inanıyor” dedi.

Programda bundan sonraki süreçte ne olacağı belli değil. Eğer BBC, Evans’ın yerine birini getirmezse Matt LeBlanc’ın tek sunucu olması bir ihtimal ve Linsey’nin açıklamalarından bu ihtimalin yüksek olduğu anlaşılıyor. Eğer bu yol izlenirse Chris Harris ve Rory Reid’in de ekranda daha sık görünmesinin önü açılmış olacak. Top Gear yapımcılarının da istediği bu olabilir, çünkü ikili izleyicilerden ve eleştirmenlerden gayet olumlu bir tepki aldı.

Chris Evans programın başındayken reytingler bariz bir şekilde düştü. İlk bölüm 4.4 milyon izleyiciye ulaştıktan sonra 4. bölüme gelindiğinde bu sayı 2.34 milyona kadar gerilemişti. Beşinci bölüm 2.7 milyon izleyiciyle biraz daha iyi bir performans yakalasa da son bölümün izleyici sayısı yalnızca 1.9 milyondu.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Ayrıca Mat Watson gibi dilini düzgün kullanan biri iyi olabilir. Chris Harris’in dili ağzına dolanıyor gibi konuşmakta güçlük çekiyor adam. Vİiajı yan yan bitmekle bitmiyor maalesef.

    1. Bağırarak konuştuğu için dedikleri kulağa normal gelmiyordu zaten. Araba mı test ediyorsun, mikrofon mu? 😀

  2. Eski Top Gear uzerine tadi yok. Sanki bilmiyorlardi boyle olcagaini. Su anda 5th Gear dan bile kotu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu