Haberler

Bentley Continental GTC kamuflajlarla yakalandı




Yeni Continental GT Almanya’da test edilirken, Continental GTC’nin de kamuflajlarıyla yakalanma fırsatı bulundu. EXP 10 Speed 6 konseptinden izler de taşıyan modelin, bagaj kısmının coupe versiyondan daha uzun olduğu görülüyor. Yeni Panamera gibi VAG’ın yeni MSB platformunu paylaşacak olan yeni Continental’de, Panamera’da da kullanılan 4.0 litrelik biturbo V8’in Bentley’in şanzıman seçenekleri ile kullanılacağı da aktarılan bilgiler arasında. Bu motorun Porsche tarafından kullanılan türevinde maksimum 542 HP güç ve 770 Nm tork ürettiği de biliniyor. Sonradan bir W12’nin ve hybrid bir motorun da aileye katılacağı da söyleniyor.

Bentley şu an iki modelin de geliştirmesini yapıyor ancak ikisi de aynı zamanda piyasaya çıkmayacak. GT’nin 2017’nin ikinci yarısında gün yüzüne çıkacağını söyleyen marka, birkaç ay sonra ise GTC’yi piyasaya sürecek.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu