Haberler

Skoda farklı bir konsept ile karşımızda




Skoda, global alanda başlattığı ve Yetkili Satıcı-Servis alanlarındaki kapsamlı yenilenmeyi içeren yeni konsept çalışmalarını büyük bir hızla tamamlıyor. Sadece altı ay içerisinde 1500 Skoda showroomu yeni konsepte geçerken, 2000. yeni konseptli Yetkili Satıcı İstanbul’daki Doğuş Oto Maslak oldu.

Markanın yeni tasarım dilini taşıyan İstanbul’daki Doğuş Oto Maslak showroomu, 435 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. Burası, aynı zamanda Skoda’nın Türkiye’deki en büyük showroomlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Ferah, modern ve müşteri dostu bir tasarıma sahip olan konsept, Skoda’nın yeni otomobillerinin çizgileriyle de uyum içerisinde. Bununla birlikte showroom’da kullanılan mobilyalardan aksesuarlara kadar tüm ince detaylar yeni bir yüze kavuştu. Skoda’nın yeni konseptinin altında yatan fikir ise müşterileriyle hızlı, direkt ve daha iyi bir iletişim kurmak yer alıyordu.

Yeni konsepte geçilmesiyle birlikte birçok Yetkili Satıcı, araç, servis, aksesuar ve orijinal parça satışları açısından artış yaşandığını belirtti. Bu yenilik aynı zamanda müşteri memnuniyetini de olumlu yönde etkiledi. Türkiye ise, global alanda devam eden yeni konsept çalışmalarını en hızlı gerçekleştiren ülkelerin başında geliyor. Türkiye’de şu ana kadar 31 Yetkili Satıcı yenilenme çalışmasını tamamladı.

42 ülkede toplamda 3200 civarında Yetkili Satıcı yeni konsepte geçme çalışması yaparken, 2016 sonuna kadar bunların yüzde 80’ini tamamlanmış olacak. 121 yıllık tarihinin en geniş ürün gamını sunan Çek markanın yeni ve fark yaratan Yetkili Satıcı Konsepti, Skoda’nın yeni stratejisinin temel taşlarından birini oluşturuyor. Skoda, büyük ses getiren Yeni Superb’in ardından yeni showroomlarına büyük SUV modeli Kodiaq’ı da getirmeye hazırlanıyor.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu